Long evening dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Конструкцијата и самиот преклоп дозволува кратење или продолжување на шлицот во предниот дел што е ф..
Enquire about price
Фустан на преклоп со мал отвор кај градите, парчиња кои продолжуваат од предниот и задниот дел и ги ..
Enquire about price
Конструкцијата на фустанот е комбинација на мулаж крој, органтин и тантела. Потенцирани се струкот и..
Enquire about price
Микс од материјал на мрежа и жоржет, во предниот дел има патент. Во горниот дел има композиција од р..
Enquire about price
Фустан во црно-златна комбинација со преден дел во V-израз, украсен со појас од вештачка кожа кој се..
Enquire about price
Корсет што се дополнува со должина од материја во необична конструкција. Појасот не е вклучен во ..
Enquire about price
Длабоко деколте, гол грб и шлиц. Целиот фустан е изработен од златна мрежа, а отворените делови се п..
Enquire about price
Горниот дел е конструкција од ленти од вештачка кожа, додека долниот од набор од свила. ..
Enquire about price
Корсетиран горен дел, до колена на шнирање од кој горниот слој на корсетот и целата должина се израб..
Enquire about price
Долг, лелеав, лесен и удобен за самото тело. Горниот дел е на преклоп, а на самиот појас има трака с..
Enquire about price
Фустан во црна-сива комбинација чии странични делови се обложени со тантела, а половината е украсена..
Enquire about price
Фустан на кратки ракави со црвена тантела напред, долен дел сатен со жоржет. Моделот може да се и..
Enquire about price
Сребрен корсет со сребрена тантела во долниот дел органтин и мрежа. Моделот може да се изработи п..
Enquire about price
Корсет обложен со мрежа и долго органтин здолниште.   ..
Enquire about price
Жоржет свила лелеава. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Конструкцијата и самиот преклоп дозволува кратење или продолжување на шлицот во предниот дел што е ф..
Фустан на преклоп со мал отвор кај градите, парчиња кои продолжуваат од предниот и задниот дел и ги ..
Конструкцијата на фустанот е комбинација на мулаж крој, органтин и тантела. Потенцирани се струкот и..
Микс од материјал на мрежа и жоржет, во предниот дел има патент. Во горниот дел има композиција од р..
Фустан во црно-златна комбинација со преден дел во V-израз, украсен со појас од вештачка кожа кој се..
Корсет што се дополнува со должина од материја во необична конструкција. Појасот не е вклучен во ..
Длабоко деколте, гол грб и шлиц. Целиот фустан е изработен од златна мрежа, а отворените делови се п..
Горниот дел е конструкција од ленти од вештачка кожа, додека долниот од набор од свила. ..
Корсетиран горен дел, до колена на шнирање од кој горниот слој на корсетот и целата должина се израб..
Долг, лелеав, лесен и удобен за самото тело. Горниот дел е на преклоп, а на самиот појас има трака с..
Фустан во црна-сива комбинација чии странични делови се обложени со тантела, а половината е украсена..
Фустан на кратки ракави со црвена тантела напред, долен дел сатен со жоржет. Моделот може да се и..
Сребрен корсет со сребрена тантела во долниот дел органтин и мрежа. Моделот може да се изработи п..
Корсет обложен со мрежа и долго органтин здолниште.   ..
Жоржет свила лелеава. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..