Long evening dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Долг фустан изработен од еластични материјали што се слепуваат за телото и притоа ја оцртуваат силуе..
Enquire about price
Долг фустан од колекцијата „Етно“ со успешен спој од материјали. Конструкцијата е специфична со форм..
Enquire about price
Долг фустан од колекцијата „Етно“ со карактеристичен крој што во исто време асоцира и на наметка. Из..
Enquire about price
Долг фустан од колекцијата „Етно“ со крој што наликува на разработка од македонски етно костим со ед..
Enquire about price
Долг фустан од колекцијата „ЕТНО“ изработен од пуплин и органтин. Кројот е карактеристичен. Инспирац..
Enquire about price
A long evening dress with shoulder straps made of cotton sateen, while the sidelines of the lower pa..
Enquire about price
A long evening dress made of cotton sateen which upper part is corset cut, while the lower part is m..
Enquire about price
A long evening dress made of jersey with halter neckline. The upper part is gathered, embellished wi..
Enquire about price
A long evening mermaid dress made of cotton sateen with one-shoulder strap, the upper part is closel..
Enquire about price
A long corset dress made of cotton sateen, the lower part is circle-patterned with several layers of..
Enquire about price
A long corset dress made of cotton sateen, which lower part flares in several layers of tulle with v..
Enquire about price
A long dress made of sateen silk with short sleeves, V-neckline and a front open slit. ..
Enquire about price
An one-shoulder wedding dress made of cotton sateen with flared georgette sleeve; embellished with f..
Enquire about price
A long corset dress with one–shoulder strap luxuriously embellished with appliqués and stones. The l..
Enquire about price
A long dress which upper part is a blouse that flares in layers, embellished with lots of flowers, w..
Enquire about price
Долг фустан изработен од еластични материјали што се слепуваат за телото и притоа ја оцртуваат силуе..
Долг фустан од колекцијата „Етно“ со успешен спој од материјали. Конструкцијата е специфична со форм..
Долг фустан од колекцијата „Етно“ со карактеристичен крој што во исто време асоцира и на наметка. Из..
Долг фустан од колекцијата „Етно“ со крој што наликува на разработка од македонски етно костим со ед..
Долг фустан од колекцијата „ЕТНО“ изработен од пуплин и органтин. Кројот е карактеристичен. Инспирац..
A long evening dress with shoulder straps made of cotton sateen, while the sidelines of the lower pa..
A long evening dress made of cotton sateen which upper part is corset cut, while the lower part is m..
A long evening dress made of jersey with halter neckline. The upper part is gathered, embellished wi..
A long evening mermaid dress made of cotton sateen with one-shoulder strap, the upper part is closel..
A long corset dress made of cotton sateen, the lower part is circle-patterned with several layers of..
A long corset dress made of cotton sateen, which lower part flares in several layers of tulle with v..
A long dress made of sateen silk with short sleeves, V-neckline and a front open slit. ..
An one-shoulder wedding dress made of cotton sateen with flared georgette sleeve; embellished with f..
A long corset dress with one–shoulder strap luxuriously embellished with appliqués and stones. The l..
A long dress which upper part is a blouse that flares in layers, embellished with lots of flowers, w..