Short evening dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
A short cocktail dress that follows the body line, made of satin in two colors. ..
8,600 ден. 2,580 ден.
Ex Tax: 2,186 ден.
A short cocktail dress made of italian satin with a fold in the lower part. ..
13,000 ден. 3,900 ден.
Ex Tax: 3,305 ден.
Фустан изработен во комбинација од памучен сатен и елегантна светло зелено-златна тантела  која..
Enquire about price
Фустан со грчко деколте и долг ракав, кој на струкот има редови од ластик и благ набор. Свилата дава..
Enquire about price
2 in 1 сако фустан со 3/4 ракав, дезениран сатен. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Фустан во богата боја на вино изработен од тафт со должина над колена. Горниот дел создава форма на ..
Enquire about price
Фустан изработен од памучен сатен што ќе ве освои со својата боја. Исто така, нема да ве остави рамн..
Enquire about price
Сатен фустан со прерамки и розова тантела со мали детали. ..
Enquire about price
Црвено-црн фустан со странични големи џебови. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Краток фустан со принт корсет и долен полуглок црн сатен дел. Моделот може да се изработи по Ваша..
Enquire about price
Кратко фустанче корсет форма со мулаж од тул и глог во долен дел со набор од тул. Корсетот е згогате..
Enquire about price
Туника од црн сатен со златен патент излатни траки во долниот дел. ..
Enquire about price
Краток фустан до над колена со интересна комбинација на бои и материјали. Моделот може да се изра..
Enquire about price
Коктел фустанче во кремаста нијанса, со сечење во струк каде што има вметнати карнери од свила. Ф..
Enquire about price
Фустан од сатен обложен со тантела, во долниот дел фустанот е со интересна форма и завршеток со тант..
Enquire about price
A short cocktail dress that follows the body line, made of satin in two colors. ..
8,600 ден. 2,580 ден. Ex Tax: 2,186 ден.
A short cocktail dress made of italian satin with a fold in the lower part. ..
13,000 ден. 3,900 ден. Ex Tax: 3,305 ден.
Фустан изработен во комбинација од памучен сатен и елегантна светло зелено-златна тантела  која..
Фустан со грчко деколте и долг ракав, кој на струкот има редови од ластик и благ набор. Свилата дава..
2 in 1 сако фустан со 3/4 ракав, дезениран сатен. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Фустан во богата боја на вино изработен од тафт со должина над колена. Горниот дел создава форма на ..
Фустан изработен од памучен сатен што ќе ве освои со својата боја. Исто така, нема да ве остави рамн..
Сатен фустан со прерамки и розова тантела со мали детали. ..
Црвено-црн фустан со странични големи џебови. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Краток фустан со принт корсет и долен полуглок црн сатен дел. Моделот може да се изработи по Ваша..
Кратко фустанче корсет форма со мулаж од тул и глог во долен дел со набор од тул. Корсетот е згогате..
Туника од црн сатен со златен патент излатни траки во долниот дел. ..
Краток фустан до над колена со интересна комбинација на бои и материјали. Моделот може да се изра..
Коктел фустанче во кремаста нијанса, со сечење во струк каде што има вметнати карнери од свила. Ф..
Фустан од сатен обложен со тантела, во долниот дел фустанот е со интересна форма и завршеток со тант..