Short evening dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
„Елена Лука“за вас создава смела и концептуална приказна претставена од краток фустан изработен од с..
Enquire about price
Исклучително модерна линија и карактеристичен спој на материјали. Краток фустан брз ракави со мал V-..
Enquire about price
Модерна и стилска визија која остава импресија. Краток фустан изработен од сатен со убаво замислен с..
Enquire about price
„Елена Лука“ ви помага да изгледате совршено на вашата матурска вечер. Краток фустан изработен од та..
Enquire about price
Краток фустан во незаменливата црна боја што зрачи со елеганција. Едноставна, но впечатлива конструк..
Enquire about price
Истакнете го вашиот сексапил и изгледајте атрактивно. Краток фустан на прерамки со нееднаков долен д..
Enquire about price
Примамете ги погледите кон вас со елегантна визија, женствена линија и изразита боја. Тантелата ќе н..
Enquire about price
Истакнете ги вашите облини и дозволете си луксуз сите погледи да бидат вперени кон вас. Богато дезен..
Enquire about price
Краток фустан изработен од сатен во комбинација со жоржет. Тенките прерамки додаваат доза сексапил, ..
Enquire about price
Краток фустан со ултра модерна конструкција составен од два типа сатен. Вечерните излегувања ќе ви б..
Enquire about price
Ефектен краток фустан соодветен за секоја специјална пригода. Светкавото деколте и сјајниот сатен во..
Enquire about price
Елегантна линија со футуристички форми. Бидете единствени и изгледајте уникатно поседувајќи ја ви..
Enquire about price
Чекорете самоуверено и чувствувајте се како модел од светските писти. Краток фустан изработен од сат..
Enquire about price
Краток фустан изработен од сатен со стилизирана јака и неповторлива форма. Екстравагантна визија как..
Enquire about price
Краток фустан изработен од жоржет во комбинација со сатен. Конструкцијата е едноставна, бојата е изр..
Enquire about price
„Елена Лука“за вас создава смела и концептуална приказна претставена од краток фустан изработен од с..
Исклучително модерна линија и карактеристичен спој на материјали. Краток фустан брз ракави со мал V-..
Модерна и стилска визија која остава импресија. Краток фустан изработен од сатен со убаво замислен с..
„Елена Лука“ ви помага да изгледате совршено на вашата матурска вечер. Краток фустан изработен од та..
Краток фустан во незаменливата црна боја што зрачи со елеганција. Едноставна, но впечатлива конструк..
Истакнете го вашиот сексапил и изгледајте атрактивно. Краток фустан на прерамки со нееднаков долен д..
Примамете ги погледите кон вас со елегантна визија, женствена линија и изразита боја. Тантелата ќе н..
Истакнете ги вашите облини и дозволете си луксуз сите погледи да бидат вперени кон вас. Богато дезен..
Краток фустан изработен од сатен во комбинација со жоржет. Тенките прерамки додаваат доза сексапил, ..
Краток фустан со ултра модерна конструкција составен од два типа сатен. Вечерните излегувања ќе ви б..
Ефектен краток фустан соодветен за секоја специјална пригода. Светкавото деколте и сјајниот сатен во..
Елегантна линија со футуристички форми. Бидете единствени и изгледајте уникатно поседувајќи ја ви..
Чекорете самоуверено и чувствувајте се како модел од светските писти. Краток фустан изработен од сат..
Краток фустан изработен од сатен со стилизирана јака и неповторлива форма. Екстравагантна визија как..
Краток фустан изработен од жоржет во комбинација со сатен. Конструкцијата е едноставна, бојата е изр..