Short evening dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Краток фустан во одлична комбинација на жерсе во топло сива и златна боја. Фустан во кој ќе се чувст..
Enquire about price
Фустан кој со своите бочни фалти ги изразува Вашите колкови, изработен од мек сатен во светло жолта ..
Enquire about price
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
Enquire about price
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
Enquire about price
Краток црвен фустан со апликација од чупка, на деколте, и со везени монистри. Закопчувањето е со пат..
Enquire about price
Краток фустан од беж и црно жарсе, во пропорција, со фалти на лево рамо. ..
Enquire about price
Краток фустан изработен од сатен. Во горниот дел корсетиран. На задниот дел е со чипка. Закопчувањет..
Enquire about price
Краток фустан со долг ракав изработен од тул. Закопчувањето е на стомак. Основата на фустанот е порт..
Enquire about price
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Краток фустан од беж трико со закопчување на преклоп, со повеќе слоеви на карнери. ..
Enquire about price
Златен корсет фустан, со должина над колена, во долниот дел со фалти и интересни пресеци во струкот...
Enquire about price
Краток фустан со карнери под градите, џебни капачиња и крагна. Фустанот е со кратки ракави со закопч..
Enquire about price
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Краток фустан во одлична комбинација на жерсе во топло сива и златна боја. Фустан во кој ќе се чувст..
Фустан кој со своите бочни фалти ги изразува Вашите колкови, изработен од мек сатен во светло жолта ..
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
Краток црвен фустан со апликација од чупка, на деколте, и со везени монистри. Закопчувањето е со пат..
Краток фустан од беж и црно жарсе, во пропорција, со фалти на лево рамо. ..
Краток фустан изработен од сатен. Во горниот дел корсетиран. На задниот дел е со чипка. Закопчувањет..
Краток фустан со долг ракав изработен од тул. Закопчувањето е на стомак. Основата на фустанот е порт..
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Краток фустан од беж трико со закопчување на преклоп, со повеќе слоеви на карнери. ..
Златен корсет фустан, со должина над колена, во долниот дел со фалти и интересни пресеци во струкот...
Краток фустан со карнери под градите, џебни капачиња и крагна. Фустанот е со кратки ракави со закопч..
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..