Short evening dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Препознатливата линија на Елена Лука се забележува по единственоста во дизајнерските решенија. Фуста..
Enquire about price
Бидете спремни за комплименти со фустан во впечатлива и смела жолта нијанса дефинирана и надополнета..
Enquire about price
Шармантен изглед создаден од Елена Лука за вашата матурска вечер. Интензивниот златен блесок на свет..
Enquire about price
Елена Лука го создава идеалниот фустан за идните матурантки. Основата е од памучен сатен во комбинац..
Enquire about price
Романтичен фустан со мини должина и тенки прерамки. Струкот е полутранспарентен и покриен со тантела..
Enquire about price
Безброј ситно набрани карнери го сочинуваат овој фустан со мини должина и брановиден долен дел што п..
Enquire about price
Брилијантно модно решение за матурска вечер или свеченост каде ќе уживате во вниманието што ќе ви би..
Enquire about price
Нослива уметност создадена од незапирливата креативност на Елена Лука. Црвен фустан транспарентен на..
Enquire about price
Зашеметувачки добар фустан со кој ќе внесете искра во вашата гардероба. Фустан со миди должина што с..
Enquire about price
Бидете едноставни, а сепак впечатливи и секогаш модерни со модната куќа Елена Лука. Краток фустан во..
Enquire about price
Кога страста и моќта од црвената ќе ја смекнат отвореноста и чистотата од белата се добива розовата ..
Enquire about price
Совршена фигура постигната со модерната и елегантна линија карактеристична за модната куќа Елена Лук..
Enquire about price
Фустан со класична конструкција изработен од памучен сатен и штоф со уникатен дезен. Изразот околу в..
Enquire about price
Бидете најдобро облечени за секоја свеченост. Фустан изработен од сатен и тантела со дезен од крупни..
Enquire about price
Ултра модерен фустан во црна боја изработен од памучен сатен. Животинскиот принт на ременот го истак..
Enquire about price
Препознатливата линија на Елена Лука се забележува по единственоста во дизајнерските решенија. Фуста..
Бидете спремни за комплименти со фустан во впечатлива и смела жолта нијанса дефинирана и надополнета..
Шармантен изглед создаден од Елена Лука за вашата матурска вечер. Интензивниот златен блесок на свет..
Елена Лука го создава идеалниот фустан за идните матурантки. Основата е од памучен сатен во комбинац..
Романтичен фустан со мини должина и тенки прерамки. Струкот е полутранспарентен и покриен со тантела..
Безброј ситно набрани карнери го сочинуваат овој фустан со мини должина и брановиден долен дел што п..
Брилијантно модно решение за матурска вечер или свеченост каде ќе уживате во вниманието што ќе ви би..
Нослива уметност создадена од незапирливата креативност на Елена Лука. Црвен фустан транспарентен на..
Зашеметувачки добар фустан со кој ќе внесете искра во вашата гардероба. Фустан со миди должина што с..
Бидете едноставни, а сепак впечатливи и секогаш модерни со модната куќа Елена Лука. Краток фустан во..
Кога страста и моќта од црвената ќе ја смекнат отвореноста и чистотата од белата се добива розовата ..
Совршена фигура постигната со модерната и елегантна линија карактеристична за модната куќа Елена Лук..
Фустан со класична конструкција изработен од памучен сатен и штоф со уникатен дезен. Изразот околу в..
Бидете најдобро облечени за секоја свеченост. Фустан изработен од сатен и тантела со дезен од крупни..
Ултра модерен фустан во црна боја изработен од памучен сатен. Животинскиот принт на ременот го истак..