Short evening dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Блеснете во овој фустан од „Елена Лука“ изработен од памучен сатен комбиниран со бронзен шљокест мат..
Enquire about price
Архитектонски и интересен стил. Фустан што се одликува со впечатливи детали на струк, транспарентен ..
Enquire about price
Оставете печат на секоја посебна прилика. Специфично за овој фустан е незаменливата црно-бела комбин..
Enquire about price
Класичен крој во модерна и стилизирана форма. Фустан на прерамки кој може да се носи и преку ден и н..
Enquire about price
Безвременски и модерен фустан што лесно се комбинира. На коктел забава, вечерно излегување и на секо..
Enquire about price
Елегантен и атрактивен фустан со тенки прерамки изработен од памучен сатен и богата тантела аплицира..
Enquire about price
Фустан со права конструкција и впечатлив детаљ. Интензивната портокалова боја е комбинирана со виоле..
Enquire about price
Шик и урбан изглед. Фустан во изработка од висококвалитетно трико со интересен дезен. Ја следи линиј..
Enquire about price
Елена Лука во чекор со времето кое носи нови модни решенија, задржувајќи се и водејќи се според убав..
Enquire about price
Фустан изработен од сатен во комбинација со тантела. Специфичната боја ја надополнува конструкцијата..
Enquire about price
Презентирајте го со стил вашето познавање на модата. Силна визија создадена од неисцрпната креативно..
Enquire about price
Фустан прикладен за сите видови свеченост. Изработен е од памучен сатен во комбинација со тул. Карак..
Enquire about price
Елегантен и во исто време романтичен изглед. Креација исполнета од висококвалитетен сатен и светкав ..
Enquire about price
Фустан изработен од интересен склоп на материјали. Упадливата црно-црвена комбинација од бои и транс..
Enquire about price
Шик креација во интензивна црвена боја изработена од ефектен светкав материјал. Струкот е потенциран..
Enquire about price
Блеснете во овој фустан од „Елена Лука“ изработен од памучен сатен комбиниран со бронзен шљокест мат..
Архитектонски и интересен стил. Фустан што се одликува со впечатливи детали на струк, транспарентен ..
Оставете печат на секоја посебна прилика. Специфично за овој фустан е незаменливата црно-бела комбин..
Класичен крој во модерна и стилизирана форма. Фустан на прерамки кој може да се носи и преку ден и н..
Безвременски и модерен фустан што лесно се комбинира. На коктел забава, вечерно излегување и на секо..
Елегантен и атрактивен фустан со тенки прерамки изработен од памучен сатен и богата тантела аплицира..
Фустан со права конструкција и впечатлив детаљ. Интензивната портокалова боја е комбинирана со виоле..
Шик и урбан изглед. Фустан во изработка од висококвалитетно трико со интересен дезен. Ја следи линиј..
Елена Лука во чекор со времето кое носи нови модни решенија, задржувајќи се и водејќи се според убав..
Фустан изработен од сатен во комбинација со тантела. Специфичната боја ја надополнува конструкцијата..
Презентирајте го со стил вашето познавање на модата. Силна визија создадена од неисцрпната креативно..
Фустан прикладен за сите видови свеченост. Изработен е од памучен сатен во комбинација со тул. Карак..
Елегантен и во исто време романтичен изглед. Креација исполнета од висококвалитетен сатен и светкав ..
Фустан изработен од интересен склоп на материјали. Упадливата црно-црвена комбинација од бои и транс..
Шик креација во интензивна црвена боја изработена од ефектен светкав материјал. Струкот е потенциран..