Short evening dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Краток сјаен фустан што во конструкцијата асоцира на кошула. Јаката е асиметрична, рачно моделиран в..
Enquire about price
Краток фустан што следи линија на тело изработен од светкаво жерсе. Вистински избор од ноќната гарде..
Enquire about price
Краток фустан со капри ракави изработен од сатен. Отсекогаш важело правилото дека убавината е во едн..
Enquire about price
Изгледајте тренди во овој црн фустан. „Елена Лука“ знае како да направи да изгледате шик, а истоврем..
Enquire about price
Елегантен краток фустан со долги ракави. Материјалите од кои е изработен се памучен сатен и жоржет. ..
Enquire about price
Краток фустан во безвременски беж и капучино нијанси. Горниот дел е корсет, а надолу се шири со фалт..
Enquire about price
Лежерно и едноставно. Краток фустан на делови, транспарентен, лесен и пријатен за носење. За комплет..
Enquire about price
Краток фустан со уникатна конструкција. Изразот околу врат делува како марама што е интересен дизајн..
Enquire about price
Краток фустан изработен од еластичен материјал што ја следи линијата на телото. Едноставен дизајн со..
Enquire about price
Краток фустан изработен од жерсе чија конструкција ја следи линијата не телото. Многубројни мали шко..
Enquire about price
Краток фустан со едноставен крој што следи линија на тело и зашеметувачки богат вез од ситни мониста..
Enquire about price
Истакнете ја вашата женственост со бело-златната комбинација од бои и конструкција што следи линија ..
Enquire about price
Брилијантен дизајн и женствена визија. Краток фустан со совршена конструкција изработен од сатен и м..
Enquire about price
Креација која остава без здив со неповторливиот специфичен и едноставен дизајн. Фустанот е изработен..
Enquire about price
Елегантен краток фустан со асиметричен крој со еден ракав. Струкот се истакнува со нашивна лента од ..
Enquire about price
Краток сјаен фустан што во конструкцијата асоцира на кошула. Јаката е асиметрична, рачно моделиран в..
Краток фустан што следи линија на тело изработен од светкаво жерсе. Вистински избор од ноќната гарде..
Краток фустан со капри ракави изработен од сатен. Отсекогаш важело правилото дека убавината е во едн..
Изгледајте тренди во овој црн фустан. „Елена Лука“ знае како да направи да изгледате шик, а истоврем..
Елегантен краток фустан со долги ракави. Материјалите од кои е изработен се памучен сатен и жоржет. ..
Краток фустан во безвременски беж и капучино нијанси. Горниот дел е корсет, а надолу се шири со фалт..
Лежерно и едноставно. Краток фустан на делови, транспарентен, лесен и пријатен за носење. За комплет..
Краток фустан со уникатна конструкција. Изразот околу врат делува како марама што е интересен дизајн..
Краток фустан изработен од еластичен материјал што ја следи линијата на телото. Едноставен дизајн со..
Краток фустан изработен од жерсе чија конструкција ја следи линијата не телото. Многубројни мали шко..
Краток фустан со едноставен крој што следи линија на тело и зашеметувачки богат вез од ситни мониста..
Истакнете ја вашата женственост со бело-златната комбинација од бои и конструкција што следи линија ..
Брилијантен дизајн и женствена визија. Краток фустан со совршена конструкција изработен од сатен и м..
Креација која остава без здив со неповторливиот специфичен и едноставен дизајн. Фустанот е изработен..
Елегантен краток фустан со асиметричен крој со еден ракав. Струкот се истакнува со нашивна лента од ..