Cocktail Dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Maxi shirred cocktail dress made from a soft tulle, with a shoulder and waist detail. ..
21,000 ден. 6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
Cocktail dress made of French lace that follows the line of the body with a deep slit. ..
15,000 ден. 4,500 ден.
Ex Tax: 3,814 ден.
..
19,000 ден. 5,700 ден.
Ex Tax: 4,831 ден.
Cocktail dress with sleeves made of cloth and an accented waistline with embroidered stones. ..
10,000 ден. 3,000 ден.
Ex Tax: 2,542 ден.
A corset cocktail dress made of american satin. ..
18,000 ден. 5,400 ден.
Ex Tax: 4,576 ден.
A cocktail wrap dress made of designed georgette in blue shadows. ..
8,000 ден. 2,400 ден.
Ex Tax: 2,034 ден.
Дизајнерско парче со смела конструкција, белата комбинација почнува од страничниот дел, продолжува в..
Enquire about price
Фустан со прерамки и должина до колена, истакнат струк на кој од предниот кон задниот дел има две ма..
Enquire about price
Еластична принт тантела, удобна и пријатна за носење. Во долниот дел има композиција од рачно дизајн..
Enquire about price
Еластичен и удобен фустан со црно-златен принт доработен со рачна композиција. ..
Enquire about price
Фустан со црно-златна материја. Во предниот дел и на ракавите има патент. Задниот средишен дел е со ..
Enquire about price
Фустан со долги ракави и јака, во комбинација на златна вештачка кожа, тантела и мрежа. ..
Enquire about price
Фустан до колена. Горен дел црно жерсе, а долниот крем. Моделот може да се изработи по Ваша мерка..
Enquire about price
..
Enquire about price
..
Enquire about price
Maxi shirred cocktail dress made from a soft tulle, with a shoulder and waist detail. ..
21,000 ден. 6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
Cocktail dress made of French lace that follows the line of the body with a deep slit. ..
15,000 ден. 4,500 ден. Ex Tax: 3,814 ден.
..
19,000 ден. 5,700 ден. Ex Tax: 4,831 ден.
Cocktail dress with sleeves made of cloth and an accented waistline with embroidered stones. ..
10,000 ден. 3,000 ден. Ex Tax: 2,542 ден.
A corset cocktail dress made of american satin. ..
18,000 ден. 5,400 ден. Ex Tax: 4,576 ден.
A cocktail wrap dress made of designed georgette in blue shadows. ..
8,000 ден. 2,400 ден. Ex Tax: 2,034 ден.
Дизајнерско парче со смела конструкција, белата комбинација почнува од страничниот дел, продолжува в..
Фустан со прерамки и должина до колена, истакнат струк на кој од предниот кон задниот дел има две ма..
Еластична принт тантела, удобна и пријатна за носење. Во долниот дел има композиција од рачно дизајн..
Еластичен и удобен фустан со црно-златен принт доработен со рачна композиција. ..
Фустан со црно-златна материја. Во предниот дел и на ракавите има патент. Задниот средишен дел е со ..
Фустан со долги ракави и јака, во комбинација на златна вештачка кожа, тантела и мрежа. ..
Фустан до колена. Горен дел црно жерсе, а долниот крем. Моделот може да се изработи по Ваша мерка..