Skirts

Sort By:
Show:
Display:
 
Здолниште од црн органтин, со нерамномерна должина (странично подолга, напред пократка), со форма на..
Enquire about price
Краток фустан до колена, изработен од бел памучен сатен. На предниот дел има фалти кои даваат форма ..
Enquire about price
Долго здолниште од црн органти со интересни полукружни кроења и завршеток со лајсна. Се закопчува на..
Enquire about price
Долго трендовско здолниште што визуелно ја намалува силуетата. Внесете го во елегантен аутфит со тан..
Enquire about price
Здолниште од колекцијата „Етно“ изработено од трико што е многу пријатно за носење. Струкот е висок,..
Enquire about price
Здолниште изработено од памучен сатен со вграден впечатлив колан со цветна апликација дополнително н..
Enquire about price
Здолниште со неповторлив дизајн од колекцијата “Fashion Force”. Кралското кадифе и златниот вез ја з..
Enquire about price
Здолниште изработено од дезениран пуплин што го обликува телото и ја истакнува формата на посебен на..
Enquire about price
Здолниште од колекцијата „Етно“ со висок струк изработено од сатен. Богатиот принт со мотив од макед..
Enquire about price
Здолниште од колекцијата „Етно“ изработено од карактеристични материјали. Елемент од македонската на..
Enquire about price
A short bubble skirt made of multicolored sequins. ..
Enquire about price
A short skirt made of sequins with ruffles on both sides. ..
Enquire about price
A short bubble skirt made of sequins with wide embedded waist belt. Моделот може да се изработи п..
Enquire about price
A below knee-length skirt which flares at hemline. The skirt is made of sateen and embellished with ..
Enquire about price
A short skirt made of sateen, features an embedded waist belt, a side slit and a zipper fastener. ..
Enquire about price
Здолниште од црн органтин, со нерамномерна должина (странично подолга, напред пократка), со форма на..
Краток фустан до колена, изработен од бел памучен сатен. На предниот дел има фалти кои даваат форма ..
Долго здолниште од црн органти со интересни полукружни кроења и завршеток со лајсна. Се закопчува на..
Долго трендовско здолниште што визуелно ја намалува силуетата. Внесете го во елегантен аутфит со тан..
Здолниште од колекцијата „Етно“ изработено од трико што е многу пријатно за носење. Струкот е висок,..
Здолниште изработено од памучен сатен со вграден впечатлив колан со цветна апликација дополнително н..
Здолниште со неповторлив дизајн од колекцијата “Fashion Force”. Кралското кадифе и златниот вез ја з..
Здолниште изработено од дезениран пуплин што го обликува телото и ја истакнува формата на посебен на..
Здолниште од колекцијата „Етно“ со висок струк изработено од сатен. Богатиот принт со мотив од макед..
Здолниште од колекцијата „Етно“ изработено од карактеристични материјали. Елемент од македонската на..
A short bubble skirt made of multicolored sequins. ..
A short skirt made of sequins with ruffles on both sides. ..
A short bubble skirt made of sequins with wide embedded waist belt. Моделот може да се изработи п..
A below knee-length skirt which flares at hemline. The skirt is made of sateen and embellished with ..
A short skirt made of sateen, features an embedded waist belt, a side slit and a zipper fastener. ..