Coats and Jackets

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Мантил со висока јака и 3/4 ракав. Основата е златна со сјај, а врз неа е аплицирана мрежа со недефи..
Enquire about price
Палто со необична кројка на која е додадена мрежа со апликации. Закопчувањето е на патент. ..
Enquire about price
3/4 ракав шанел крој, златна свила од кој предниот дел е обложен со везена свила. ..
Enquire about price
Палто како сако со карнер, сечено околу половина, изработено од чипка. Моделот може да се изработ..
Enquire about price
Сет составен од сако и здолниште. Сакото е составено од чоја со нашивни ленти што се обединуваат и с..
Enquire about price
..
Enquire about price
Капут од црвен штоф со долги ракави, со закопчување со метален патент, со комбинација од црн штоф и ..
Enquire about price
Ладните денови не се пречка да изгледате модерно и софистицирано. Чојата содржи висок процент волна ..
Enquire about price
Кожно плато, на предната страна обложено со шљокици, со должина до мали колкови. Палтото е со ракав..
Enquire about price
Изгледајте професионално, а притоа задржете го дамскиот изглед. Палто-сако изработено од кепер со ка..
Enquire about price
Сет составен од фустан и стилизирано палто. Иновативно и дизајнерско. Парчињата се изработени од пам..
Enquire about price
Елегантно болеро инспирирано од предренесансниот период. Интерпретацијата се состои од висококвалите..
Enquire about price
Сет составен од макси здолниште и транспарентна блуза. Иновативно и дизајнерско решение. Здолништето..
Enquire about price
Мантил со висока јака и 3/4 ракав. Основата е златна со сјај, а врз неа е аплицирана мрежа со недефи..
Палто со необична кројка на која е додадена мрежа со апликации. Закопчувањето е на патент. ..
3/4 ракав шанел крој, златна свила од кој предниот дел е обложен со везена свила. ..
Палто како сако со карнер, сечено околу половина, изработено од чипка. Моделот може да се изработ..
Сет составен од сако и здолниште. Сакото е составено од чоја со нашивни ленти што се обединуваат и с..
Капут од црвен штоф со долги ракави, со закопчување со метален патент, со комбинација од црн штоф и ..
Ладните денови не се пречка да изгледате модерно и софистицирано. Чојата содржи висок процент волна ..
Кожно плато, на предната страна обложено со шљокици, со должина до мали колкови. Палтото е со ракав..
Изгледајте професионално, а притоа задржете го дамскиот изглед. Палто-сако изработено од кепер со ка..
Сет составен од фустан и стилизирано палто. Иновативно и дизајнерско. Парчињата се изработени од пам..
Елегантно болеро инспирирано од предренесансниот период. Интерпретацијата се состои од висококвалите..
Сет составен од макси здолниште и транспарентна блуза. Иновативно и дизајнерско решение. Здолништето..