Blazers

Sort By:
Show:
Display:
 
A blazer with a classic cut made of linen with a belt in the form of linen on the waist. ..
4,500 ден. 4,050 ден.
Ex Tax: 3,432 ден.
Summer blazer made of cotton with accented shoulders. ..
4,500 ден. 4,050 ден.
Ex Tax: 3,432 ден.
A unique blazer with a classic cut made from unique silk brocade. ..
Enquire about price
A unique blazer with plated sleeves made from micado in the upper half and organza in the lower part..
22,000 ден. 19,800 ден.
Ex Tax: 16,780 ден.
A blazer with a classic cut made from lace with 3D flowers. ..
19,000 ден. 17,100 ден.
Ex Tax: 14,492 ден.
A blazer with wide royal sleeves made of brocade woven with applications of gold thread. ..
12,000 ден. 10,800 ден.
Ex Tax: 9,153 ден.
Classic blazer made of silk brocade. ..
21,000 ден. 18,900 ден.
Ex Tax: 16,017 ден.
Нека вашиот избор за бизнис аутфит биде сако изработено од штоф со блејзер израз околу врат. Густо н..
Enquire about price
„Елена Лука“ создава специјално за клиентите со префинет вкус. Сако во интензивна и впечатлива боја ..
Enquire about price
Колекцијата “Fashion Force” се состои од стилски парчиња со строга линија. И секое парче од неа перф..
Enquire about price
„Елена Лука“ во помага да се претставите како вистински познавач на модата кој поседува префинет вку..
Enquire about price
Модната куќа „Елена Лука“ за поладниот период од годината ви препорачува сако изработено од плиш што..
Enquire about price
Сако од колекцијата „Етно“ изработено од трико со едноставна линија. Формата претставува интерпретац..
Enquire about price
Сако од колекцијата „Етно“ изработено од чоја со висок квалитет и мекост. Во конструкцијата со која ..
Enquire about price
Сако од колекцијата „Етно“ изработено од нетрадиционален материјал со едноставна линија. Црната боја..
Enquire about price
A blazer with a classic cut made of linen with a belt in the form of linen on the waist. ..
4,500 ден. 4,050 ден. Ex Tax: 3,432 ден.
Summer blazer made of cotton with accented shoulders. ..
4,500 ден. 4,050 ден. Ex Tax: 3,432 ден.
A unique blazer with a classic cut made from unique silk brocade. ..
A unique blazer with plated sleeves made from micado in the upper half and organza in the lower part..
22,000 ден. 19,800 ден. Ex Tax: 16,780 ден.
A blazer with a classic cut made from lace with 3D flowers. ..
19,000 ден. 17,100 ден. Ex Tax: 14,492 ден.
A blazer with wide royal sleeves made of brocade woven with applications of gold thread. ..
12,000 ден. 10,800 ден. Ex Tax: 9,153 ден.
Classic blazer made of silk brocade. ..
21,000 ден. 18,900 ден. Ex Tax: 16,017 ден.
Нека вашиот избор за бизнис аутфит биде сако изработено од штоф со блејзер израз околу врат. Густо н..
„Елена Лука“ создава специјално за клиентите со префинет вкус. Сако во интензивна и впечатлива боја ..
Колекцијата “Fashion Force” се состои од стилски парчиња со строга линија. И секое парче од неа перф..
„Елена Лука“ во помага да се претставите како вистински познавач на модата кој поседува префинет вку..
Модната куќа „Елена Лука“ за поладниот период од годината ви препорачува сако изработено од плиш што..
Сако од колекцијата „Етно“ изработено од трико со едноставна линија. Формата претставува интерпретац..
Сако од колекцијата „Етно“ изработено од чоја со висок квалитет и мекост. Во конструкцијата со која ..
Сако од колекцијата „Етно“ изработено од нетрадиционален материјал со едноставна линија. Црната боја..