Collection "Ethno"

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Здолниште од колекцијата „Етно“ изработено од трико што е многу пријатно за носење. Струкот е висок,..
Enquire about price
Пелерина изработена од плиш со рачно изработени апликации со рустични форми кои придонесуваат за уни..
Enquire about price
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од чоја со голем процент волна што ќе ве штити во ладни денови..
Enquire about price
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од чоја со голем процент волна што ќе ве стопли во ладни денов..
Enquire about price
Здолниште изработено од дезениран пуплин што го обликува телото и ја истакнува формата на посебен на..
Enquire about price
Панталони од колекцијата „Етно“ изработени од комбинација на материјали. Црно – белата комбинација е..
Enquire about price
Долг фустан од колекцијата „Етно“ со успешен спој од материјали. Конструкцијата е специфична со форм..
Enquire about price
Панталони од колекцијата „Етно“ изработени од кепер. Горниот дел е со висок струк и ја следи линијат..
Enquire about price
Рачно плетена пелерина каде плетивото е со уникатна форма и композиција. Ќе се чувствувате удобно и ..
Enquire about price
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од чоја. Кројот е класичен, но во исто време и невообичаен. Мо..
Enquire about price
Комбинезон од колекцијата „Етно“ изработен од џинс во комбинација со сатен. Кројот е едноставен и ак..
Enquire about price
Краток фустан од колекцијата „Етно“ со едноставен крој во кој се нагласува етно мотивот во самата фо..
Enquire about price
Долг фустан од колекцијата „Етно“ со карактеристичен крој што во исто време асоцира и на наметка. Из..
Enquire about price
Краток фустан од колекцијата „Етно“ изработен од висококвалитетен пуплин. Кројот е едноставен и со ф..
Enquire about price
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од букле. Кројот е актуелен, а материјалот квалитетен и ќе ги ..
Enquire about price
Здолниште од колекцијата „Етно“ изработено од трико што е многу пријатно за носење. Струкот е висок,..
Пелерина изработена од плиш со рачно изработени апликации со рустични форми кои придонесуваат за уни..
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од чоја со голем процент волна што ќе ве штити во ладни денови..
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од чоја со голем процент волна што ќе ве стопли во ладни денов..
Здолниште изработено од дезениран пуплин што го обликува телото и ја истакнува формата на посебен на..
Панталони од колекцијата „Етно“ изработени од комбинација на материјали. Црно – белата комбинација е..
Долг фустан од колекцијата „Етно“ со успешен спој од материјали. Конструкцијата е специфична со форм..
Панталони од колекцијата „Етно“ изработени од кепер. Горниот дел е со висок струк и ја следи линијат..
Рачно плетена пелерина каде плетивото е со уникатна форма и композиција. Ќе се чувствувате удобно и ..
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од чоја. Кројот е класичен, но во исто време и невообичаен. Мо..
Комбинезон од колекцијата „Етно“ изработен од џинс во комбинација со сатен. Кројот е едноставен и ак..
Краток фустан од колекцијата „Етно“ со едноставен крој во кој се нагласува етно мотивот во самата фо..
Долг фустан од колекцијата „Етно“ со карактеристичен крој што во исто време асоцира и на наметка. Из..
Краток фустан од колекцијата „Етно“ изработен од висококвалитетен пуплин. Кројот е едноставен и со ф..
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од букле. Кројот е актуелен, а материјалот квалитетен и ќе ги ..