Collection "Lila"

Sort By:
Show:
Display:
 
Црвено-црн фустан со странични големи џебови. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Краток фустан со принт корсет и долен полуглок црн сатен дел. Моделот може да се изработи по Ваша..
Enquire about price
Краток фустан до над колена со интересна комбинација на бои и материјали. Моделот може да се изра..
Enquire about price
Фустан од сатен обложен со тантела, во долниот дел фустанот е со интересна форма и завршеток со тант..
Enquire about price
Краток фустан во одлична комбинација на жерсе во топло сива и златна боја. Фустан во кој ќе се чувст..
Enquire about price
Фустан кој со своите бочни фалти ги изразува Вашите колкови, изработен од мек сатен во светло жолта ..
Enquire about price
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
Enquire about price
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
Enquire about price
Краток црвен фустан со апликација од чупка, на деколте, и со везени монистри. Закопчувањето е со пат..
Enquire about price
Краток фустан од беж и црно жарсе, во пропорција, со фалти на лево рамо. ..
Enquire about price
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Црвено-црн фустан со странични големи џебови. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Краток фустан со принт корсет и долен полуглок црн сатен дел. Моделот може да се изработи по Ваша..
Краток фустан до над колена со интересна комбинација на бои и материјали. Моделот може да се изра..
Фустан од сатен обложен со тантела, во долниот дел фустанот е со интересна форма и завршеток со тант..
Краток фустан во одлична комбинација на жерсе во топло сива и златна боја. Фустан во кој ќе се чувст..
Фустан кој со своите бочни фалти ги изразува Вашите колкови, изработен од мек сатен во светло жолта ..
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
Краток црвен фустан со апликација од чупка, на деколте, и со везени монистри. Закопчувањето е со пат..
Краток фустан од беж и црно жарсе, во пропорција, со фалти на лево рамо. ..
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..