Collection "Golden Reins"

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Сатен здолниште, странично со покрупни фалти кои ги спојува златна чипка. ..
Enquire about price
Преден дел чипка поделена со трака која издолжува, заден дел жарсе за поголема удобност. ..
Enquire about price
3/4 ракав шанел крој, златна свила од кој предниот дел е обложен со везена свила. ..
Enquire about price
Палто како сако со карнер, сечено околу половина, изработено од чипка. Моделот може да се изработ..
Enquire about price
Краток фустан изработен од сатен. Во горниот дел корсетиран. На задниот дел е со чипка. Закопчувањет..
Enquire about price
Долг фустан од гужван тул со апликација од златна чипка. На горниот врз фустанот има монтажен фустан..
Enquire about price
Кратка кошула со карнер на ракав. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Бела кошула од колекцијата Golden Reins. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Долг фустан изработен со златно ламе, органтин (на долниот дел), фалта на струк. Закопчувањето е на ..
Enquire about price
Долг црн фустан од органтин, со чиста корсет форма со продолжение на задната страна. Закопчувањето е..
Enquire about price
Златен корсет фустан, со должина над колена, во долниот дел со фалти и интересни пресеци во струкот...
Enquire about price
..
Enquire about price
..
Enquire about price
..
Enquire about price
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Сатен здолниште, странично со покрупни фалти кои ги спојува златна чипка. ..
Преден дел чипка поделена со трака која издолжува, заден дел жарсе за поголема удобност. ..
3/4 ракав шанел крој, златна свила од кој предниот дел е обложен со везена свила. ..
Палто како сако со карнер, сечено околу половина, изработено од чипка. Моделот може да се изработ..
Краток фустан изработен од сатен. Во горниот дел корсетиран. На задниот дел е со чипка. Закопчувањет..
Долг фустан од гужван тул со апликација од златна чипка. На горниот врз фустанот има монтажен фустан..
Кратка кошула со карнер на ракав. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Бела кошула од колекцијата Golden Reins. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Долг фустан изработен со златно ламе, органтин (на долниот дел), фалта на струк. Закопчувањето е на ..
Долг црн фустан од органтин, со чиста корсет форма со продолжение на задната страна. Закопчувањето е..
Златен корсет фустан, со должина над колена, во долниот дел со фалти и интересни пресеци во струкот...
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..