Collection "ELigion"

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Конструкцијата на фустанот е комбинација на мулаж крој, органтин и тантела. Потенцирани се струкот и..
Enquire about price
Мантил со висока јака и 3/4 ракав. Основата е златна со сјај, а врз неа е аплицирана мрежа со недефи..
Enquire about price
Еластична принт тантела, удобна и пријатна за носење. Во долниот дел има композиција од рачно дизајн..
Enquire about price
Палто со необична кројка на која е додадена мрежа со апликации. Закопчувањето е на патент. ..
Enquire about price
Микс од материјал на мрежа и жоржет, во предниот дел има патент. Во горниот дел има композиција од р..
Enquire about price
Еластичен и удобен фустан со црно-златен принт доработен со рачна композиција. ..
Enquire about price
Фустан во црно-златна комбинација со преден дел во V-израз, украсен со појас од вештачка кожа кој се..
Enquire about price
Фустан со црно-златна материја. Во предниот дел и на ракавите има патент. Задниот средишен дел е со ..
Enquire about price
Корсет што се дополнува со должина од материја во необична конструкција. Појасот не е вклучен во ..
Enquire about price
Фустан со грчко деколте и долг ракав, кој на струкот има редови од ластик и благ набор. Свилата дава..
Enquire about price
Длабоко деколте, гол грб и шлиц. Целиот фустан е изработен од златна мрежа, а отворените делови се п..
Enquire about price
Горниот дел е конструкција од ленти од вештачка кожа, додека долниот од набор од свила. ..
Enquire about price
Фустан со долги ракави и јака, во комбинација на златна вештачка кожа, тантела и мрежа. ..
Enquire about price
Конструкцијата на фустанот е комбинација на мулаж крој, органтин и тантела. Потенцирани се струкот и..
Мантил со висока јака и 3/4 ракав. Основата е златна со сјај, а врз неа е аплицирана мрежа со недефи..
Еластична принт тантела, удобна и пријатна за носење. Во долниот дел има композиција од рачно дизајн..
Палто со необична кројка на која е додадена мрежа со апликации. Закопчувањето е на патент. ..
Микс од материјал на мрежа и жоржет, во предниот дел има патент. Во горниот дел има композиција од р..
Еластичен и удобен фустан со црно-златен принт доработен со рачна композиција. ..
Фустан во црно-златна комбинација со преден дел во V-израз, украсен со појас од вештачка кожа кој се..
Фустан со црно-златна материја. Во предниот дел и на ракавите има патент. Задниот средишен дел е со ..
Корсет што се дополнува со должина од материја во необична конструкција. Појасот не е вклучен во ..
Фустан со грчко деколте и долг ракав, кој на струкот има редови од ластик и благ набор. Свилата дава..
Длабоко деколте, гол грб и шлиц. Целиот фустан е изработен од златна мрежа, а отворените делови се п..
Горниот дел е конструкција од ленти од вештачка кожа, додека долниот од набор од свила. ..
Фустан со долги ракави и јака, во комбинација на златна вештачка кожа, тантела и мрежа. ..