Short Dress "Lila"

 

Симпатичен краток фустан во бојата на љубовта изработен од тафт и брокат. Фустанот е со балонеста конструкција и вграден колан што го потенцира струкот за поубава силуета.

Моделот може да се изработи по Ваша мерка.

Product Code: 901JL0309
Enquire about price
Details
Fabric 40% Polyester, 30% Rayon, 30% Polyamide
Color Bordo
Care Dry Cleaning

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: