Short Dress "Lila"

 

Упадливи материјали, специфични конструкциски форми, елегантна линија во црно-кафениот спој од стуткан сатен и брокат го карактеризираат овој краток фустан соодветен за секоја свеченост. „Елена Лука“ е секогаш тука за да изгледате убаво.

Моделот може да се изработи по Ваша мерка.

Product Code: 901LS1584
Enquire about price
Details
Fabric 50% Polyester, 30% Cotton, 20% Rayon
Color Black and brown combination
Care Dry Cleaning

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: